WORKSHOPS

Zoek je een leuke activiteit voor een projectdag, sportdag of andere gelegenheid?
Ben jij op zoek naar energieke workshops voor jouw school?

Maak dan hier een keuze:

KIDSDANCE

Een leuke dansworkshop gericht op het jonge kind en volledig in de belevingswereld, muziekkeuze, en dansbewegingen van de leerling.

GRAFFITI

Tijdens de graffiti workshop leer jij de ins- en outs over het graffiti spuiten.
De leerlingen gaan met een eigen gemaakt kunstwerk naar huis.

STREETDANCE

Een stoere en vlotte workshop.
Muziek van deze tijd. Zeer geschikt voor een laagdrempelige workshop.

BOOMWHACKERS

Energieke klanken in de klas.

HIPHOP

Hiphop is een cultuur. Tijdens een dansworkshop Hiphop leer je stoere bewegingen bij de teksten van deze muziek.

RAP

De leerlingen maken een eigen rap.

AFRODANCE

Maak kennis met deze specifieke dansstijl. De bewegingen komen zoals de naam al zegt, uit Afrika. De pasjes zijn makkelijk aan te leren en uit te voeren.

MOZAIEK

Maak een prachtig mozaiek werk met de hele klas in een thema.

YOGA

In alle drukte van de dag brengt yoga op een speelse wijze wat meer balans. Het helpt kinderen zich makkelijker te ontspannen, zich beter te concentreren en hun grenzen te verkennen.

SPORT&SPEL

Energie opdoen door lekker actief bezig te zijn met diverse sport- en spel activiteiten als behendigheidsspelletjes, tikspelletjes, balspelletjes.

KIDSBOOTCAMP

Lekker sportief bezig zijn op het plein of het grasveld.  Samenwerken, teambuilding staat centraal!
De Bootcamp coacht én enthousiasmeert.

TIKTOK

Samen dansen we bekende TikTok hits na en maken we zelf coole moves op populaire muziek en plaatsen dit eventueel online. (alleen in overleg en AVG proof).

ZANG

Leer de prachtigste canons zingen met de hele klas.

MUZIEK

Maak kennis met de leukste instrumenten en leer er een liedje op spelen.

DJ

Leer de tofste beats te mixen!

FACE PAINTING

Leer schminken.