AANBOD VOOR DE BSO!

Zoek jij leuke activiteiten voor op de BSO?
Bij ons kun je terecht voor;

workshops - lessenseries -  verlengde schooldag - invallers - vakantie activiteit - dancebattle (2 dagen dansworkshops, 1 grote finale) - openingsfeest - pedagogisch medewerker (structureel of inval, flex), kant en klare concepten en losse momenten.

4 DANSLESSEN

4 opeenvolgende weken dansles door een professionele dansdocent die met de kinderen toffe dansjes voorbereid met als doel een presentatie voor de ouders.

4 SPORT&SPEL LESSEN

Lekker actief bezig zijn met diverse attributen waarbij de kinderen veel plezier beleven en hun energie kwijt kunnen. De sport&spel coach enthousiasmeert alle kids.

4 YOGA LESSEN

In alle drukte van de dag brengt yoga op een speelse wijze wat meer balans. Het helpt kinderen zich te ontspannen, te concentreren en hun grenzen te leren kennen.

WORKSHOP

Ook voor eenmalige workshops of activiteiten kun je bij ons terecht.
Vraag gerust naar de mogelijkheden.